Kirjautuminen

Tarvitsetko apua nettikaupassamme? --- Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Tilauspalvelu

Olemme aina käytettävissäsi. Voit tilata meiltä puhelimitse, sähköpostilla tai Online-Shopin kautta. Takaamme tilauksesi välittömän käsittelyn ja olemme iloisia, että valitsit meidät. Toimitusmaksumme: alle 50€ tilaukset 35€, alle 300€ tilaukset 20€, yli 300€ tilaukset toimitusmaksutta,rahtivapaasti.

Puhelin: 0500 733 677
Sähköposti: asiakaspalvelu@topdealer.fi
Internet: www.topdealer.fi

Tempo

ratioparts tekee mahdottomasta mahdollisen. Kun teet tilauksen arkipäivänä klo 15:een mennessä, lähtevät tavarat varastostamme vielä saman päivän aikana. Rahtivapaa toimitus: Mikäli tilauksesi arvo ylittää 300€ (alv 0%), saat tilauksesi toimitusmaksutta. HUOM! Kokonaisten moottoreiden toimituksiin lisätään aina rahtikulut.

Neuvonta

ratiopartsilta saat aina tarvittavat neuvot. Pätevät työntekijämme tuntevat tuotteet perin pohjin ja neuvovat ja palvelevat mielellään. Ota yhteyttä! 0500 733 677 tai asiakaspalvelu@topdealer.fi

Luotettavuus

Odotat paljon tuotteiltamme. ratioparts on saanut DIN EN ISO 9001:2000 -laadunvarmistusjärjestelmän mukaisen sertifikaatin. Autamme täyttämään asiakkaittesi toiveet. Tuotteemme on suunniteltu huolella, ja ne valmistetaan tarkasti valituista, korkealaatuisista materiaaleista.

Takuu

Myönnämme kaikille tuotteillemme tietysti vuoden takuun. Ja jos tilaat vahingossa liikaa tai jos toimitamme vääriä tuotteita, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista ja reklamaatioista Suomessa vastaa Top Dealer Finland Oy, www.topdealer.fi

Teho

Tulet huomaamaan, että ratioparts on tehokas kumppani! Saat mahtavia etuja luotettavasta palvelustamme, testatusta laadustamme ja kilpailukykyisistä hinnoistamme.

Turvallisuus

Kaikki ratioparts-varaosat ovat tuotevastuuvakuutuksen alaisia. AGB/Terms and Conditions

Message.
WK_DIALOG_OVERWRITE
WK_DIALOG_COMPLETE
WK_DIALOG_CANCEL
WK_DIALOG_TITLE